Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У ВР хочуть розширити перелік суб'єктів, які можуть отримати безоплатну правову допомогу

Реклама

У ВР зареєстровано законопроект, яким пропонується розширити перелік суб'єктів, які можуть отримати безоплатну правову допомогу.

Законопроектом пропонується внести зміни до статті 14 Закону «Про безоплатну правову допомогу» включивши до переліку суб'єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу:

- потерпілих від кримінальних правопорушень проти статевої свободи та статевої недоторканості, катування або жорстокого поводження під час воєнних дій чи збройного конфлікту, - на правові послуги, передбачені пунктами 2 і 3 частини другої статті 13 цього Закону, у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактом вчинення таких кримінальних правопорушень;

- осіб, які не мають документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, - на правові послуги, передбачені пунктами 2 і 3 частини другої статті 13 цього Закону, з питань встановлення в судовому 3 порядку фактів, що мають юридичне значення, пов'язаних з оформленням та видачею таких документів.

На час воєнного стану бізнеси можуть підключити рішення LIGA360 на спеціальних умовах. Отримуйте актуальні новини, відповіді на "гарячі питання" для бізнесу, зміни законодавства. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини