Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українські крафтові виробники зможуть отримати по $1000 на підтримку своїх брендів

Реклама

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», АТ «Укрпошта» та ГО TECHBUREAU запускають ініціативу Made in UA Support Project. Про це розповіли в Мінцифри.

У межах проєкту 100 українських крафтових виробників, які готові залишатися в країні та шукають шлях для продовження діяльності, зможуть отримати по $1000 на підтримку своїх брендів. 

Ініціатива відбувається за підтримки Національного проєкту з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес.

«В Україні було створено багато брендів міжнародного рівня. З 2018 року ми реалізуємо програму, яка допомагає у формуванні кращого середовища для діяльності бізнесу та підтримує інноваційні галузі й підприємства, а також сприяє розвитку експорту та торгівлі. З початком війни переважна більшість підприємств опинилась у надзвичайно скрутному становищі. Тому ми разом із нашими партнерами вирішили підтримати проєкт Made in UA Support Project, який сприятиме розвитку потужної і відкритої української економіки шляхом підтримки малих підприємств», - говорить Олеся Залуська, заступниця керівника Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». 

Подача заявок на участь у проєкті стартує 27 квітня 2022 року на платформі UAmadesupport.com і триватиме до 10 травня. 

Брати участь у Made in UA Support Project можуть: 

  • Крафтові виробники фізичних товарів - декор для дому, одяг, меблі, іграшки тощо.

  • Українські юридичні особи: ФОП 2, 3 групи або ТОВ.

  • Підприємства, виробництво яких розташоване та залишиться в Україні. 

Відбір буде здійснюватися таким чином: 

  • Подання заявок - з 27 квітня до 10 травня.

  • Упродовж 2 тижнів, до 24 травня, ініціатори проєкту внутрішнім голосуванням оберуть 100 компаній, які отримають допомогу.

  • Обрані компанії отримають інструкцію для отримання фінансової допомоги.

Фінансова допомога на одного підприємця становить $1000. Гроші можуть бути скеровані на будь-які цілі для підтримки виробника: маркетинг, покращення презентації товарів, представлених в магазині, логістику, виробництво тощо. 

Також учасники отримають додаткові призи від організаторів та партнерів.

  • «Укрпошта»: 1-й - промокоди на 30 тис. грн; 2-й - промокоди на 20 тис. грн; 3-й - промокоди на 10 тис. грн. Ще 8 проєктів отримають промокоди по 5 тис. грн. Клієнти зможуть використати їх при відправці з відділень «Укрпошта» в будь-яку країну. 

  • Онлайн-платформа для підприємців Дія.Бізнес: 10 компаній отримають консультації з визначення пріоритетних ринків, а також огляди трендів e-commerce в релевантній ніші обраних ринків (середня вартість вказаних послуг на ринку - $1500).

Перелік компаній, які отримають допомогу, буде оголошений 24 травня 2022 року на офіційному сайті проєкту.

Складаєш договір англійською мовою? Знаходь шаблони у CONTRACTUM від LIGA360. Тільки сьогодні функціонал договірної роботи надається на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини