Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні запрацювали два нових пункти перепуску на українсько-румунському державному кордоні

Реклама

Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження «Про відкриття пунктів пропуску через державний кордон “Дяківці” та “Красноїльськ”».

Ураховуючи навантаження транспортних потоків та чисельним переміщенням людей через пункти пропуску у зв'язку із військовою агресією рф проти України, відкриття нових пунктів пропуску на кордоні з Румунією у Чернівецькій області є нагальною потребою.

Прийнятим розпорядженням, зокрема, передбачено, що після забезпечення Держмитслужбою та Держприкордонслужбою роботи відповідних підрозділів новостворені пункти пропуску будуть діяти наступним чином:

- ПП “Дяківці” - для пішохідного та автомобільного сполучення (включаючи автобуси), крім вантажного, з постійним режимом функціонування і цілодобовим часом роботи;

- ПП “Красноїльськ” - для пішохідного та автомобільного сполучення (до 3,5 тонни), крім вантажного, з постійним режимом функціонування і часом роботи з 8 до 20 години.

Відкриття нових пунктів пропуску та пунктів контролю на українсько-румунському державному кордоні дозволить створити сприятливі умови для зменшення навантаження на існуючі пункти пропуску Чернівецької та Закарпатської областей в умовах воєнного стану.

Маєш питання щодо умов воєнного стану? Замов LIGA360 зі знижкою 40%. Отримуй аналітику й консультації з "гарячих" тем: податки, облік, мито, ліцензії, виплати, алгоритми дій для бізнесу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини