Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні обмежать обіг вироблених у росії та білорусі ліків

Реклама

Верховна Рада ухвалила за основу зі скороченням строку підготовки до другого читання проект №7313, який встановлює можливість відмови або скасування держреєстрації лікарського засобу у випадку, коли за результатами експертизи та/або розгляду реєстраційних матеріалів такого лікарського засобу буде виявлено, що один, декілька або всі етапи виробництва лікарського засобу здійснюються підприємствами, виробничі потужності яких розташовані на території росії або білорусі.

Також пропонується встановити, що на період введення воєнного стану в Україні Кабмін за поданням МОЗ України може тимчасово зупинити експорт лікарських засобів у разі незабезпечення потреб системи охорони здоров'я України в таких лікарських засобах у повному обсязі.

Миттєво аналізуй нововведення законодавства, що впливають на бізнес. LIGA360:Керівник містить важливі законопроєкти й роз'яснення щодо очікуваних змін. Результати пошуку представлені у візуальній формі, щоб швидко отримати найважливіші документи та переглянути їх зв'язки. Замовте рішення LIGA360:Керівник прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини