Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польща спрощує контрольні процедури імпорту та експорту агропродукції з України

Реклама

Україна досягла домовленостей щодо шляхів спрощення торгівлі через українсько-польський кордон. Про це повідомила Перша віце-прем'єр-міністр - Міністр економіки України Юлія Свириденко.

Польська сторона ухвалила рішення забезпечити роботу ветеринарних і санітарних служб у режимі 24/7. Для цього працівники відповідних служб будуть переведені на українсько-польський кордон. 

Також буде спрощено контрольні процедури. Зокрема лабораторні дослідження можна буде робити не на кордоні, а в місті призначення, що значно скоротить час перетину кордону.

“Ми також домовилися усунути бар‘єри у торгівлі продукцією тваринного походження, зокрема свинини. Для України важливо забезпечити транзит свинини, яловичини та баранини до третіх країн через територію Польщі, що вимагає відповідних ветеринарних рішень”, - зауважила Юлія Свириденко. 

Вона підкреслила, що Україна та Польща будуть більш ефективно використовувати усі модальності для перевезень, зокрема контейнерні перевезення через польські порти.

Читайте також: Міжнародні комерційні контракти в умовах воєнного стану

Підготувати шаблон договору - просто як ніколи. CONTRACTUM у LIGA360 надає гнучкі можливості редагування, а також готові шаблони договорів англійською та українською мовами. Створюйте власні договори “з нуля” або використовуйте шаблони LIGA ZAKON за основу. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини