Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Єврокомісія затвердила План відбудови України

Реклама

Денис Шмигаль повідомив, що Європейська комісія затвердила План відбудови України. Вже зараз пропонується надати Україні 9 млрд євро макрофінансової допомоги.

Прем'єр зауважив, що головне в цьому плані не гроші, а офіційно оформлений меседж, що ЄС стане ключовим гравцем у майбутній відбудові України. Тобто ми разом будемо не просто відновлювати те, що зруйнували росіяни, а будемо будувати Нову Україну. За новими європейськими правилами.

Євросоюз буде спиратися на план, який розробляє наша Нацрада з питань повоєнного відновлення. Україна буде «власницею» процесу, але для максимальної прозорості та ефективності ми залучимо наших європейських партнерів. Наш спільний план спиратиметься на 4 стовпи:

  • відбудова всієї інфраструктури за найновішими стандартами та європейською політикою

  • модернізація української держави та наших інституцій

  • максимальна інтеграція України з ЄС в усіх сферах і напрямках

  • економічна трансформація, в тому числі нові можливості для українського бізнесу.

Де керівнику знаходити інформацію щодо законодавчих ініціатив та їх впливу на бізнес? Графічні зв'язки у LIGA360:Керівник - це інноваційний інструмент для аналізу правового поля, що показує всі пов'язані документи у візуальній формі. Знаходь найважливіші нововведення й аналітику до них у два кліки, замовивши LIGA360:Керівник.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини