Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнесу пропонують пройти опитування, щоб допомогти владі побудувати стратегію відновлення економіки

Реклама

Власників і менеджерів бізнесу закликають долучитися до дослідження стану та потреб українського бізнесу в умовах воєнного стану. Про це повідомило Мінцифри.

36 питань тесту можуть допомогти органам влади побудувати стратегію відновлення економіки, розвитку українського бізнесу й експорту та дає можливість долучитися до опрацювання аналітики, інструментів для відновлення економіки, необхідних рішень для місцевих громад, фінансово-кредитного сектору.

Як взяти участь в опитуванні?

Якщо ви власник чи топ-менеджер бізнесу, візьміть участь дослідженні стану та потреб за посиланням (до 10.06.2022 року включно). Ваші відповіді вплинуть на дії органів влади всіх рівнів, донорів щодо відновлення економіки, розвитку бізнесу, експорту.

Як приєднатися до дослідження та інших проєктів Ініціативи?

Ініціатива проводить дослідження спільно з Advanter Group, яка здійснить обробку зібраних даних та врахує досвід 1-5 хвиль досліджень бізнесу. Далі буде спільно всіма партнерами Ініціативи підготовлено дослідження стану та потреб українського бізнесу.

Приєднатися до розробки цього та наступних досліджень у межах Ініціативи можуть усі зацікавлені сторони: представники ЦОВВ, місцеві органи влади (військові адміністрації на період воєнного стану), ОМС (зокрема територіальні громади), бізнес- і професійні асоціації, неурядові організації, університети, міжнародні партнери, медіа, бізнес-кластери та інші експерти. 

Переваги співпраці в межах Ініціативи:

  • можливість першими отримувати презентації опрацьованих результатів опитувань та досліджень на основі доступних для учасників Ініціативи джерел даних; 

  • залученість до опрацювання аналітики, інструментів для відновлення економіки, необхідних рішень для місцевих громад/регіонів, фінансово-кредитного сектору, донорів, відповідних національних органів влади, робочих груп;

  • отримання консультаційної підтримки від організаторів Ініціативи щодо використання великих даних Економічного профайлу (громад/регіонів/бізнес-кластерів), який розвиває Центр розвитку інновацій, для:

  • формування баз потенційних партнерів, клієнтів громади у сфері вашої діяльності та цікавих вам секторів/кластерів економіки (за КВЕД);

  • адаптації програм підтримки бізнесу, економічного розвитку в громаді/регіоні вашої присутності; 

  • отримання покрокової інструкції щодо розвитку експортної діяльності від Офісу з розвитку підприємництва та експорту та національного проєкту Дія.Бізнес.

У разі виникнення додаткових питань чи пропозицій звертайтеся за електронною адресою analytic@epo.org.ua 

Дізнавайтесь більше про напрацювання Ініціативи за посиланням

Керівники бізнесу знаходять інформацію про воєнний стан у LIGA360. Окремий блок із законодавчими новаціями, аналітикою й відповідями експертів. Також система доповнена тематичними добірками щодо господарської діяльності, виплат, власності під час війни. Замов LIGA360, щоб слідкувати за змінами щодня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини