Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд розробляє грантову програму підтримки малого й середнього бізнесу

Реклама

Уряд на доручення Президента України розробляє грантову програму підтримки малого й середнього бізнесу. Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у своєму Телеграм-каналі.

Грантова підтримка українських малих і середніх підприємців та виробників має розігріти економіку, простимулювати створення нових робочих місць та задовольнити попит українців на якісну продукцію.

Міністерства отримали відповідне завдання невідкладно опрацювати пропозиції та подати на розгляд Уряду.

Повідомляємо, що за минулий тиждень у межах Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» видано 949 пільгових кредитів на загальну суму 5,14 млрд грн.

Усього з моменту старту Програми суб'єкти підприємництва станом на 06.06.2022 р. отримали від уповноважених банків 43 425 кредитів на загальну суму 123,05 млрд грн.

За період дії воєнного стану в Україні у рамках Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» укладено 8 603 кредитних договори на загальну суму 33,43 млрд грн (у тому числі банками державного сектору - 6 783 кредитних договори на суму 19,57 млрд грн).

Більше інформації та інфографіки за посиланням

Як підприємцю самостійно орієнтуватися в законодавстві? Усі роз'яснення доступні в системі LIGA360:Підприємець. А ще система миттєво направлятиме сповіщення про зміни законодавства. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини