Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Київській області з'явиться індустріальний парк на 1400 нових робочих місць

Реклама

У Фастівському районі з'явиться новий індустріальний парк «Л-Таун парк». Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація.

Рішення про внесення нового об'єкту до відповідного Реєстру було ухвалене на засіданні Кабінету Міністрів України. 

Промисловий хаб загальною площею близько 23 га передбачає створення близько 1400 нових робочих місць. У парку будуть зосереджені компанії, що спеціалізуються на агропромисловості та машинобудуванні.

Підприємства, що будуть розміщуватися на території індустріального парку, зможуть у подальшому скористатися фінансовими стимулами від уряду.

Зокрема, їм доступна повна або часткова компенсація відсоткової ставки за кредитами для облаштування виробничих приміщень та подальшої діяльності компаній, відшкодування витрат на підключення інженерних мереж.

Відкриття промислового парку також сприятиме розвитку місцевого бізнесу, забезпечить сприятливі умови для інвестицій та створення нових робочих місць. 

Нагадаємо,  що найближчим часом очікується прийняття в другому читанні двох проектів №5688 та №5689, які передбачають звільнення резидентів індустріальних парків від імпортного ПДВ і мита на обладнання, а також звільнення від податку на прибуток на 10 років.

Керуйте бізнесом упевнено з LIGA360. Сервіс об'єднує 15 IT-продуктів, створює єдиний робочий простір для усієї команди і містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR і зручних внутрішніх комунікацій. Сформулюйте своє персональне комплексне рішення або знайдіть типове комплексне рішення для свого сегменту або галузі і тримаєте під контролем увесь бізнес, керуєте ризиками, приймайте узгоджені рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини