Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для українських фінтех-компаній та підприємців запускають нову програму підтримки

Реклама

Мінцифри анонсує запуск нової ініціативи в межах програми Start Path, розробленої спеціально для українських фінтех-компаній та підприємців.

На першому етапі п'ять українських стартапів протягом шести місяців отримуватимуть менторську підтримку, доступ до ресурсів і нетворкінгу з провідними експертами. Це має допомогти в масштабуванні та пришвидшенні розвитку їхнього бізнесу, а також сприятиме подальшому відновленню України.

Процес подання заявок стартуватиме цього літа.

На сьогодні в межах Start Path підтримку отримали понад 300 стартапів по всьому світу. Наразі ці компанії виходять на публічні ринки, стають «єдинорогами» та укладають тривалі комерційні контракти з Mastercard. Серед відомих учасників Start Path - компанії CNote, Doconomy, Revolut та Subaio.

Програма реалізовуватиметься Mastercard за підтримки Національного банку України та Міністерства цифрової трансформації України.

Як підприємцю самостійно вести звітність? З рішенням LIGA360:Підприємець. Система надасть підказки й алгоритми заповнення, перевірить помилки. А ще тут можна контролювати розрахунки з бюджетом. Отримайте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини