Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українські експортери зможуть знаходити міжнародних партнерів за допомогою Платформи продовольчої безпеки

Реклама

Задля вирішення питання пошуку нових логістичних шляхів постачання продовольства як всередині країни, так і за її межами на базі Держпродспоживслужби було створено Національну платформу продовольчої безпеки.

За три місяці роботи учасниками платформи стали більше 4,5 тисяч агропідприємств, торговельних мереж, місцевих адміністрацій, продовольчих та логістичних компаній, які у режимі реального часу можуть обмінюватися інформацією про потреби у продовольчих товарах та наявні пропозиції, а також укладати угоди онлайн.

На платформі акумулються дані про харчовий баланс, наявний попит та пропозиції, які можна використовувати як в Україні, так і за її межами.

Також Держпродспоживслужба анонсувала, що незабаром на платформі буде створено окремий розділ для експортерів, що надасть можливість міжнародним партнерами (логістичним компаніям та трейдерам) планувати укладання угод з українськими компаніями. У тому числі - для вирішення проблеми постачання продовольства до інших країн.

Якщо вам небайдужі питання продовольчої безпеки, долучайтеся до платформи. Підприємства та компанії можуть долучитися у якості учасників, а всі бажаючі - допомогти у розвитку платформи. З пропозиціями можна звертатися на електронну пошту: uafsp@dpss.gov.ua.

Аграрний бізнес щодня стикається з ризиками. LIGA360 допоможе захиститися від рейдерських атак, перевірити дані партнерів, слідкувати за змінами законів й перебігом земельної реформи. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини