Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дія.Бізнес і Нова пошта запускають безоплатну логістичну допомогу з релокації бізнесу

Реклама

"Дія. Бізнес" в Ужгороді та "Нова пошта" оголосили про старт спільного проекту щодо логістичної допомоги бізнесу в перевезенні обладнання чи продукції під час релокації.

Одна юридична особа може отримати до 10 000 грн на свої потреби з логістики. Скористатись допомогою бізнес може тільки один раз протягом реалізації проєкту.

Вказані кошти Нова пошта виділятиме через бали в межах програми Сталого партнерства центру підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді, який є розпорядником цих балів і здійснює їх розподіл між заявниками.

Отримати пільгові умови перевезення можна, якщо бізнес відповідає таким критеріям:

  • зареєстрований на територіях, де тривають/тривали активні бойові дії: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Київська, Одеська області.

  • відправка буде можлива тільки з визначених областей, де працюють відділення Нової пошти.

  • пільгові умови будуть надаватись тільки з метою релокації бізнесу. Перевезення товарів для їх прямої реалізації кінцевому споживачу в рамках допомоги не допускається.

  • пріоритет при оцінці заявок надаватиметься МСБ, який займається виробництвом життєво необхідних товарів і послуг або надає допомогу для громадян України та Збройних Сил України.

Найбільш релевантні заявки будуть опрацьовувати представники центру підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді, які проводитимуть додаткові інтерв'ю з попередньо відібраними підприємствами.

Заявки будуть опрацьовувати протягом 3 робочих днів, проте за великої кількості заявок термін опрацювання та надання відповіді може бути довшим. Із підприємцями, чиї заявки будуть позитивно розглянуті, зв'яжуться представники центру підтримки підприємців Дія.Бізнес за номером, вказаним у реєстраційній формі. У разі відмови надійде лист з обґрунтуванням на електронну пошту, вказану в реєстраційній формі.

Кількість схвалених заявок обмежена відповідно до затвердженого розміру фінансової допомоги, що виділяється Новою поштою.

Для отримання допомоги з релокації заповнюйте онлайн-форму

Як бізнесу захистити нерухомість та землю? З сервісом SMS-Маяк. Не пропусти жодної зміни в Реєстрі майнових прав.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини