Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Українські експортери отримали безкоштовний та пільговий доступ на 33 міжнародні виставки

Реклама

На доручення Міністра закордонних справ Дмитра Кулеби українські дипломати провели переговори з виставковими операторами та домовилися про можливість участі українських експортерів у 33 виставках по всьому світу на безоплатній основі або з суттєвою знижкою.  Про це повідомляє Урядовий портал. 

За словами Міністра, ефективність виставкової діяльності за кордоном після початку війни зросла: «Зараз до України є великий інтерес в усьому світі. Коли відвідувачі виставок бачать український прапор, вони підходять, цікавляться продукцією, запитують про Україну, про бізнес, як допомогти. Тому колективні стенди українських компаній будуть працювати ще ефективніше, ніж торік. Раджу нашим експортерам  скористатися цим».  

Лише на вересень 2022 року українські дипломати в рамках роботи Ради експортерів та інвесторів МЗС України (РЕІ) домовилися про пільгову участь українських експортерів у 13 виставкових заходах по всьому світу. 5 з них дозволять участь на безоплатній основі, решта - на пільгових умовах. 

Подати заявку на участь українські експортери можуть через єдину форму для реєстрації. Перелік заходів постійно оновлюється.

Типові шаблони договорів англійською мовою - тепер у Contractum в LIGA360. В умовах воєнного стану ми розширили функціонал договірної роботи, що стане у пригоді українським бізнесам. Спробуйте вже сьогодні.

Також може зацікавити:

ЗЕД та митниця під час війни: бізнес-дайджест

Рада експортерів та інвесторів при МЗС України (РЕІ) - майданчик, на якому МЗС акумулює інформацію про інвестиційні та торговельні можливості з усього світу, а також сприяє налагодженню ділових контактів.

NAZOVNI - це сервіс глобалізації українського бізнесу, створений для просування товарів і послуг за кордоном за сприяння українських дипломатичних установ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини