Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київська ТПП фінансово підтримала шість столичних компаній – членів Палати

Реклама

Керівники шести столичних підприємств одержали сертифікати на фінансову допомогу від Київської торгово-промислової палати.

Компанії, яким адресована фінансова допомога - активні учасники економічного життя міста Києва. Вони, попри всі складності та нестандартні ситуації, виклики, які постали у зв'язку з воєнним станом, не опустили руки й продовжували працювати, забезпечуючи економічний тил держави.

Вручив сертифікати президент Київської торгово-промислової палати Микола Засульський. Він, наголосив, що: «Ця допомога стала можливою завдяки гуманітарній, благодійній підтримці з боку європейських партнерів - Торгово-промисловій палаті Франції. ТПП Франції надала фінансову допомогу для підтримки Київської ТПП та наших членів. Хочу додати, що ваші колективи роблять вагомий внесок у гуманітарну підтримку народу України, забезпечуєте життєдіяльність підприємств під час військового стану. У тому числі і вашими зусиллями наше місто захищає нашу свободу і незалежність».

Отже фінансова допомога з боку європейських партнерів, Торгово-промислової палати Франції, дає можливість працювати далі.

«Ми високо цінуємо партнерські відносини і щиро дякуємо за жести підтримки і волі», - наголосив президент Київської ТПП Микола Засульський.

Інформація - запорука стійкості бізнесу в умовах воєнного стану. Отримуйте ключові дані для ухвалення рішень топ-командою. Зміни законодавства, перевірка контрагентів щодо ризиків й зв'язків з рф і рб, моніторинг медіа-згадок. Тільки до кінця місяця придбай LIGA360 для бізнесу за вигідною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини