Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Малий та середній бізнес звільнили від подання консолідованої фінансової звітності

Реклама

Верховною Радою ухвалено в цілому законопроект № 6244 про внесення змін до Закону "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні". Про це у своєму Telegram-каналі повідомив постійний представник Уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Законопроектом пропонується:

  • запровадити категорії груп материнського підприємства та його дочірніх підприємств та звільнити від обов'язкового складання і подання консолідованої фінансової звітності малі та середні групи;

  • удосконалити окремі норми щодо подання фінансової звітності, складеної за МСФЗ на основі таксономії фінансової звітності в єдиному електронному форматі;

  • уточнити перелік підприємств, які складають фінансову звітність за МСФЗ, оприлюднення консолідованої фінансової звітності разом з аудиторським звітом та вимог до обов'язкових реквізитів первинних документів.

За ухвалення Закону проголосували 302 народних депутати.

Єдине середовище LIGA360 для роботи антикризової команди. Керівники, юристи, hr-фахівці, бухгалтери й спеціалісти з безпеки - усі ключові ролі компанії отримують інформацію синхронно й спільно ухвалюють рішення. Спробуйте до кінця місяця на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини