Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Meta запускає програму для підтримки малого та середнього бізнесу України

Реклама

Meta за підтримки Мінцифри та Дія.Бізнес запускає програму допомоги для відновлення економіки України. Про це повідомили в Мінцифри.

Програма має на меті надання підтримки малому та середньому бізнесу.

Заступник Міністра цифрової трансформації України з питань євроінтеграції Валерія Іонан розповіла, що Мінцифри давно тісно співпрацює з компанією Meta. До початку вторгнення росії в Україну вони разом запустили воркшопи для підприємців, освітній SMB Hub Ukraine для малого та середнього бізнесу, українську версію платформи із цифрової освіти для батьків, учителів і підлітків Get Digital, а також систему сповіщень про зникнення дітей AMBER Alert.

Зараз розпочинається новий великий проєкт.

По-перше, запрацював спеціалізований навчальний центр для українського малого та середнього бізнесу

Відтепер різноманітні освітні ресурси доступні українським підприємцям безоплатно. Зокрема, понад 20 курсів Blueprint, а також навчальна платформа Meta Boost українською мовою.

По-друге, у майбутньому в межах програми допомоги планується виділення $1.5 млн на рекламні кампанії для підприємців України, що стане внеском у відновлення малого та середнього бізнесу України. Деталі про це повідомлять згодом.

Meta Blueprint - це глобальна освітня програма, яка дозволяє її учасникам розширити свої знання і розвинути навички в галузі цифрового маркетингу та соцмереж. Вона містить десятки тренінгів і семінарів та надає можливість отримати сертифікат, що підтверджує компетентність учасника. Програма спрямована на підвищення кваліфікації та навчання малого й середнього бізнесу передового контенту, починаючи від початку роботи з рекламою і закінчуючи реалізацією креативних стратегій.

Meta Boost надає доступ до численних онлайн-семінарів про те, як ефективно створювати імідж компанії, підвищувати впізнаваність бренду, підтримувати зв'язок із клієнтами й створювати цікавий і захопливий контент.

Як підприємцю самостійно вести звітність? З рішенням LIGA360:Підприємець. Система надасть підказки й алгоритми заповнення, перевірить помилки. А ще тут можна контролювати розрахунки з бюджетом. Отримайте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини