Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Отримати посилку тепер можна день в день: нова послуга Укрпошти

Реклама

Укрпошта запроваджує нову послугу «Точка видачі», яка спростить доставку посилок та документів.

Відправлення приймається у відділенні поштового зв'язку та вручається одержувачу у цьому самому відділенні без відправки на сортувальний центр, що до мінімуму скорочує час з моменту оформлення відправлення до моменту надсилання одержувачу смс-повідомлення про надходження посилки, а також зменшує ціну.

Для прикладу, вартість доставки посилки вагою до 2 кг за тарифом «Укрпошта Експрес» в межах області коштуватиме 38 грн, а доставка аналогічного відправлення за тарифом «Точка видачі» - 15 грн.

В Укрпошті розповіли, що послуга підійде для тих, кому зручно передати свої відправлення у найближчому відділенні, де отримувачі одразу та впродовж стандартних 14 днів зберігання, зможуть їх отримати. Насамперед, такий формат вигідний підприємцям, що працюють в сфері e-commerce і які здійснюють відправку замовлень клієнтам в межах свого міста.

Послуга доступна з 25 липня у всіх відділеннях поштового зв'язку.

Малий бізнес потребує впевненості у партнерах та клієнтах. Перевіряйте інформацію про юридичних та фізичних осіб у рішенні LIGA360:Підприємець. Дані ЄДР, публічні кошти, перевірки держорганів, банкрутство, судові рішення, ризики у співпраці. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини