Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні заборонили приватизацію оборонних підприємств, які виготовляють зброю

Реклама

Верховна Рада 27 липня прийняла Закон про внесення змін до Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна” щодо уточнення деяких положень та сприяння залученню інвестицій в процесі приватизації» (проект № 5397).

Документ виключає з об'єктів які не підлягають приватизації - підприємства з виготовлення, ремонту технічних та інших засобів реабілітації для осіб з інвалідністю (у зв'язку з великим ринком приватних підприємств, які надають аналогічні товари);

Проте додає до об'єктів, які не підлягають приватизації - підприємства з виготовлення та ремонту всіх видів зброї, що перебуває на озброєнні Збройних Сил України, інших утворених відповідно до закону військових формувань, Служби безпеки України.

Де керівнику знаходити інформацію щодо законодавчих ініціатив та їх впливу на бізнес? Графічні зв'язки у LIGA360:Керівник - це інноваційний інструмент для аналізу правового поля, що показує всі пов'язані документи у візуальній формі. Знаходь найважливіші нововведення й аналітику до них у два кліки, замовивши LIGA360:Керівник.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини