Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укренерго просить інвесторів перенести строки виплат за "зеленими" єврооблігаціями

Реклама

28 липня 2022 року Укренерго оголосила пропозицію для інвесторів щодо зміни умов випуску «зелених» єврооблігацій сталого розвитку на суму 825 млн доларів США з дохідністю 6,875% з терміном погашення у листопаді 2026 року.

Укренерго пропонує відтермінувати купонні виплати за єврооблігаціями та перенести дату погашення на 24 місяці - на листопад 2028 року.

Відтермінування сплати цих сум дозволить Укренерго забезпечити належний рівень ліквідності в сьогоднішній складній ситуації та отримати можливість спрямувати необхідні кошти на підтримку енергетичного сектору.

Крім того, Укренерго просить інвесторів схвалити рішення про перенесення строків розгляду виконання цілей елементу сталого розвитку та додати можливість коригувати ці цілі з метою відображення наслідків війни.

Інвесторам, що тримають у своїх портфелях «зелені» єврооблігації сталого розвитку Укренерго, у строк до 9 серпня 2022 року буде запропоновано погодитися із запропонованими змінами. 

Також цю пропозицію буде об'єднано із пропозицією для інвесторів щодо єврооблігацій України від 20 липня 2022 року через активацію Положення про колективні дії (collective action causes - CACs).

Усі ризики для бізнесу - як на долоні з рішенням LIGA360. Юридичні, договірні, майнові та медіа ризики контролюються з єдиного цифрового простору. Спробуй корпоративне рішення LIGA360 прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини