Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада відмовилася повернути акциз на пальне

Реклама

Рада відмовилась повернути акциз на пальне. Парламент двічі не підтримав включення у порядок денний урядового законопроекту № 7668, яким пропонувалось встановити на період до припинення або скасування воєнного стану на території України, ставки акцизного податку на бензини моторні, важкі дистиляти та інші нафтопродукти, скраплений газ, бутан, ізобутан в розмірі 100,00 євро за 1000 літрів.

За включення законопроекту у порядок денний проголосували лише 218 народних депутатів, хоча його ставили на голосування двічі. Про це повідомив народний депутата Ярослав Железняк у своєму Telegram-каналі.

Довідково

З метою стабілізації цін та недопущення дефіциту палива Законом від 15 березня 2022 року № 2120 на період дії воєнного стану встановлено ставку акцизного податку на бензини моторні, важкі дистиляти та скраплений газ у розмірі 0,00 євро за 1000 літрів.

Раніше ми писали проте, що Уряд пропонує повернути акциз на пальне та встановити єдину ставку.

Підприємство здійснює обіг підакцизних товарів? Уся інформація знайдеться в LIGA360. Основні документи, ліцензування та дозволи, облік і податки - переходь у потрібний розділ в один клік. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини