Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

П’яту частину документів дозвільного характеру планують скасувати

Реклама

Кабінет Міністрів схвалив законопроект про скорочення п'ятої частини від усього Переліку документів дозвільного характеру. Про це повідомляє Державна регуляторна служба України.

Так, проектом Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляція)», головним розробником якого є ДРС, планується скасувати 17 дозволів.

Його прийняття зумовлено необхідністю скасування деяких документів дозвільного характеру та правил щодо лімітування здійснення певної господарської діяльності, застосування яких є недоцільним та економічно невиправданим.

Реалізація Закону дозволить покращити умови ведення бізнесу, упорядкувати кількість документів дозвільного характеру шляхом скасування дозвільних документів (об'єктів, на які вони видаються), що не актуальні, дублюються та які не містять ризиків (загроз) для життя громадян, охорони навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини