Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада внесла зміни до Закону про публічні закупівлі на час війни

Реклама

Верховна Рада ухвалила Закон, що вносить зміни до Закону "Про публічні закупівлі" та інших законів України щодо здійснення оборонних та публічних закупівель під час дії воєнного стану (законопроект № 7163).

Відповідно до Закону на період дії правового режиму воєнного стану особливості здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг, а також оборонних закупівель із забезпеченням захищеності замовників від воєнних загроз визначаються Кабінетом Міністрів.

Договори про закупівлю, державні контракти (договори), укладені до набрання чинності цим Законом, діятимуть до їх повного виконання відповідно до умов, на яких вони були укладені, або до їх припинення (розірвання).

Крім того, встановлюються посилені вимоги до замовників закупівель щодо розміщення інформації про закупівлі.

Прогнозується, що прийнятий Закон забезпечить оперативність і своєчасність здійснення оборонних і публічних закупівель для належного забезпечення потреб, пов'язаних з обороною і виконанням завдань держави у період військової агресії рф проти України.

Добірка матеріалів про публічні закупівлі - у LIGA360. Отримай 400 документів для бізнесу, щоб брати участь в публічних закупівлях й тендерах та знати про зміни воєнного часу. Замов презентацію прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини