Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МЗС домовилося про презентацію українських товарів з торговельними мережами Італії, Естонії та Польщі

Реклама

Українські дипломати провели переговори з представниками чотирьох європейських торговельних мереж. Їх результатом є домовленність про проведення чотирьох промо акцій для українських товарів в мережах Польщі, Італії та Естонії в рамках роботи Ради експортерів та інвесторів при МЗС України.

Йдеться про такі мережі та акції:

  • Італія: Акція «Найкращі українські бренди до дня Незалежності України» в Mix Markt відбувається 15-28 серпня в 61 торговельній точці Італії за участі 37 українських брендів продовольчих товарів. 5% доходу від продажу товарів у період акції перераховується на оборону та розмінування в рамках ініційованої Президентом України фандрейзингової платформи UNITED24.

  • Польща: «Дні української кухні» в Carrefour Polska. Будуть представлені 8 українських виробників. Акція відбувається з 19 серпня по 4 вересня в 40 гіпермаркетах по всій Польщі.

  • Естонія: дві акції «Купуй українські товари. Підтримай Україну» в мережах RIMI та MAXIMA. Акції відбудуться з 22 по 28 серпня на сайтах обидвох мереж, а 24 серпня у головних маркетах в Таллінні відкриються презентаційні стенди українських брендів.

За словам міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, МЗС планує проводити подібні акції і в інших країнах.

«Я доручив усім нашим посольствам якомога активніше просувати українські товари та послуги за кордоном, зокрема виводити їх на іноземні ринки через торговельні мережі. Сьогодні кожна українська компанія-експортер може отримати нові можливості виходу на нові ринки разом з МЗС. Ми чекаємо на звернення підприємців на нашу цифрову платформу NAZOVNI і готові максимально допомагати», - зазаначив міністр.

Сервіси для legal research, ризик-менеджменту, бізнес-розвідки та медіамоніторингу - в рішенні LIGA360. Тільки в серпні придбай за акційною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини