Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Допомога релокації українських компаній - новий проект

Реклама

Стартує новий проект UA RE:LOCATE, який реалізується за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Це програма консультаційної та організаційної підтримки безпосередньої релокації українських компаній із 14 областей України.

Подавайте заявку, якщо:

  • Ви є виробником продуктів харчування, засобів гігієни, одягу, побутових та інших товарів, які задовольняють нагальні потреби населення України або є інноваційними, та можуть мати високу додану вартість, або надаєте IT-послуги

  • Ваша компанія відповідає критеріям ММСП відповідно до українського законодавства

  • Виробничі потужності компанії знаходяться в одній з наступних областей - Харківська, Миколаївська, Херсонська, Запорізька, Дніпропетровська, Черкаська, Полтавська, Донецька, Луганська, Сумська, Чернігівська, Кіровоградська, Одеська, Київська та м.Київ

  • Бажаєте перемістити своє виробництво до Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Вінницької, Волинської та Рівненської областей.

Можливості проекту:

1) 30 компаній отримають безкоштовні консультації з економічних, логістичних та юридичних питань, які виникають при релокації.

2) 7 компаній отримають безкоштовну безпосередню релокацію своїх потужностей в найближчі 3 місяці.

3) 7 релокованих компаній отримають безкоштовну комплексну експертну підтримку з економічних та юридичних питань для швидкого запуску на новому місці.

До участі у відборі компаній на отримання консультацій допускаються лише компанії, які відповідають всім вимогам. Перевага буде надаватися тим компаніям, які подавали заявку на Урядову програму з релокації.

Реєстрація за посиланням

Працюєте з клієнтами або партнерами з Великобританії? Мінімізуйте ризики з українським рішенням LIGA360. Перевіряйте достовірність реєстраційних відомостей, достовірність юридичної адреси, інформацію про засновників компанії та керівників, зв'язки компанії. Замовляйте LIGA360 в серпні на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини