Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

City One Development розпочав будівництво склозаводу у Березані та інвестуватиме в завод із виробництва склопакетів у Румунії

Реклама

City One Development розпочала будівництво заводу скла у Березані та планує інвестувати у завод із виробництва склопакетів у Румунії. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на інтерв'ю президента групи компаній City One Development Валерія Кодецького.

«Ще до війни в Україні близько 80% скла становив імпорт. Ми очікуємо на колосальну нестачу будівельних матеріалів. Існує гостра необхідність закрити цей дефіцит, тому вже зараз ми розпочинаємо реалізацію проекту з будівництва склозаводу в Україні, у Березані», - розповів Валерій Кодецький.

За його словами, передбачувана сума інвестицій у склозавод в Березані становитиме 100 млн євро. Його вже почали будувати, зараз триває нульовий цикл. Це буде перший завод в Україні, у планах, не затягуючи, починати будувати другий на правому березі, в центральній Україні. Вже є майданчик, готуємо технічні документи. Він вироблятиме скло з різним напиленням. Склозавод в Березані запрацює за два роки, другий - ще за рік.

Крім того, компанія має намір відкрити завод із виробництва склопакетів у Румунії. «Щодо роботи за кордоном, то ми з партнерами зараз розглядаємо один завод із виробництва склопакетів у Румунії. Він доповнить наші скляні виробництва», - зазначив Кодецький.

Довідково

City One Development - інвестиційно-девелоперська компанія, яка більше 10 років спеціалізується на розробці, реалізації та управлінні багатофункціональними проектами нерухомості у Києві, серед яких Новопечерські Липки", "Бульвар фонтанів", "Святобор" та інші.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини