Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нафтогаз оголосив про відновлення роботи перших 30 автозаправок Glusco під новим брендом

Реклама

НАК "Нафтогаз України" оголосила про відновлення роботи перших 30 автозаправних комплексів мережі Glusco, які були заарештовані та передані в управління компанії. Вони працюватимуть під брендом U.GO.

"Перша черга з 30 АЗК почне працювати у Києві та області вже у вересні, решта - за результатами узгодження усіх необхідних юридичних процедур з АРМА", - заявив Нафтогаз.

Загалом у розпорядження ТОВ "Нафтогаз Ойл Трейдинг" передали 172 об'єкти Глуско Україна і Глуско Ритейл, зокрема 126 будівель АЗК, недобудови, земельні ділянки та майно в різних регіонах України.

"Компанія зосередилася на максимально швидкому задоволенні потреб ринку. Тож ми свідомо вирішили розпочати роботу ще до повного завершення зміни фірмового стилю АЗК. Окрім того, такий крок дозволить якомога швидше відновити роботу арештованих активів, працевлаштувати людей та сплачувати податки й збори до бюджету України", - заявив Володимир Бичков, директор Нафтогаз Ойл Трейдинг.

Бренд U.GO належить Укргазвидобування, але з 2022 року права на її використання має Нафтогаз Ойл Трейдинг. Обидві компанії входять до складу Нафтогазу.

Перші АЗК під назвою U.GO почали працювати у 2017 році в Харкові та області.

Як енергетичному бізнесу управляти ризиками? Спробуйте корпоративне рішення LIGA360. Законодавство й моніторинг змін енергоринку, перевірка контрагентів з України та Великобританії, відповіді експертів щодо ліцензій, перевірок, мита і податків. Тільки у вересні підключіть 5 фахівців за 5000 грн/міс.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини