Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд арештував земельні ділянки в Київській області, які належать громадянам рф

Реклама

За клопотанням прокурорів Деснянської окружної прокуратури міста Києва в управління АРМА передано 49 земельних ділянок у Київській області, які належать громадянам рф. Загальна площа цієї землі складає понад 500 га. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

Слідством встановлено, що на території м. Києва функціонує підприємство, основним видом діяльності якого є надання в оренду земельних ділянок, кінцевими бенефіціарними власниками яких є громадяни рф.

Отримуючи прибутки від оренди землі, власники цих ділянок перераховували частину коштів на рахунки своїх підприємств, зареєстрованих на території рф та сплачували податки до бюджету країни-агресора, таким чином здійснюючи фінансування збройних сил рф та її збройної агресії проти України (ч. 1 ст.110-2 КК України).

Рішенням Деснянського районного суду м. Києва задоволено клопотання прокурора та накладено арешт на 49 земельних ділянок в Київській області з одночасною передачею в управління АРМА.

У межах досудового розслідування тривають заходи щодо встановлення інших активів, об'єктів нерухомості, корпоративних прав та майна, що належить безпосередньо або через афілійованих осіб рф та її резидентам.

Перевір чи у компанії є зв'язки з рф і рб. ContrAgent у LIGA360 покаже всю інформацію про потенційних бізнес-партнерів. Знай з ким маєш справу

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини