Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Безкоштовний консалтинг для бізнесу у кризовому стані

Реклама

Для власників, керівників, менеджерів малого та середнього бізнесу України розпочали реалізацію проєкту «Послуги з розвитку бізнесу для малих і середніх підприємств України, що перебувають у кризовому стані через триваючу війну».

Цей проєкт є частиною масштабного проєкту «Сприяння економічній участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо переміщеними особами, в регіоні Азовського моря», який виконує федеральна компанія «Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit» (GIZ) GmbH GIZ Ukraine за дорученням уряду Німеччини.

Мета проєкту - сприяння відновленню та розвитку малого та середнього бізнесу України шляхом надання професійної консалтингової підтримки.

Учасники отримають практичні можливості для оцінки та адаптації бізнес-моделі та моделі управління персоналом своїх компаній до існуючих викликів ринку, дієві рішення у сфері маркетингу, збуту, просування, логістики, управління фінансами, партнерську підтримку в складних бізнес-ситуаціях, розробленні нових функцій та бізнес-процесів, сприяння у виході на нові ринки збуту та розвитку експортної діяльності, фахові консультації з цифровізації бізнесу та аудиту програмних продуктів.

Дедлайн подачі заявок: 1 жовтня 2022 року.

Докладніше

А ви впевнені у due dilligence процедурах вашого бізнесу? Повноту інформації забезпечить рішення LIGA360. Досьє на 6,8 млн компаній, перевірка міжнародних санкційних списків, пошук токсичних зв?язків з рф та рб. Замовте LIGA360 сьогодні та забезпечте топ-команду інструментами для ухвалення рішень.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини