Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зруйновані та пошкоджені через війну підприємства зможуть отримати пільгові кредити від держави

Реклама

Підприємства, які через війну втратили свої виробничі потужності, зможуть отримати до 60 млн грн пільгового кредиту, про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Мова про потужності, які були зруйновані, пошкоджені або розташовані на окупованих територіях. Ця нова програма дозволить відновити роботу частини бізнесів. Кредит надаватиметься на інвестиційні цілі або на фінансування оборотного капіталу. Держава забезпечує до 80% тіла кредиту перед банком. Позика надається до 5 років. Нове або оновлене підприємство не може розташовуватися ближче, ніж за 50 кілометрів до лінії бойових дій. Ми знаємо, що в Україні є десятки й сотні бізнесів, які готові відновлювати роботу, інвестувати власні кошти, повертати працівників, але їм потрібна була додаткова підтримка від держави. Таку підтримку ми тепер надаватимемо", - зазначив Прем'єр.

Відповідну постанову затверджено сьогодні, 14 жовтня.

LIGA360 - твій професійний апгрейд до Дня керівника. Спробуй інноваційну систему для контролю ризиків та моніторингу ділової репутації. Дізнавайся про переваги LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини