Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відкрито конкурс для підприємців по обміну досвідом за проектом ERASMUS

Реклама

Відкрито конкурс для підприємців, які знаходяться за кордоном та в Україні і мають бажання відкрити новий бізнес або отримати нові знання для розвитку існуючої компанії, повідомляє Координаційний Центр Підтримки Експорту.

Разом із міжнародними партнерами ТПП України виділяє 5 місць для обміну досвідом за проектом ERASMUS для молодих підприємців.

Проект Erasmus для молодих підприємців - це програма транскордонного обміну, яка надає можливість новим, молодим та амбіційним підприємцям набувати навичок і знань у досвідчених підприємців, які володіють малими підприємствами в інших країнах-учасниках цієї Програми, а досвідченим підприємцям - дізнаватися про перспективи й нові бізнес-ідеї молодих підприємців, започатковувати співробітництво з іноземними партнерами.

Обмін досвідом здійснюється шляхом організації відрядження починаючого підприємця до країни підприємця-господаря строком від 1 до 6 місяців. Програма ЄС «Еразмус для молодих підприємців» є частиною програми ЄС COSME. Перебування частково субсидується Європейською комісією.

Якщо ваша компанія зареєстрована суб'єктом підприємницької діяльності не більше 3-х років або ви серйозно розглядаєте можливість створення власного бізнесу, володієте мовою однієї з 37 країн-учасниць, ви мотивовані та зобов'язуєтеся працювати з підприємцем в іншій країні-учасниці під час вашого перебування, ви готові зробити свій внесок в розвиток бізнесу HOST підприємця.

Для реєстрації в проєкті необхідно мати бажання, бізнес-план англ. мовою та CV в форматі europass.

Ви робите інноваційний продукт або є власником пекарні або салона краси - дана програма стане вам в нагоді!

Для участі в проєкті надсилайте ваші заявки та питання на електрону адресу soo-ird@ucci.org.ua, mgb-zed@ucci.ua .

Заявки приймаються до 29.10.2022 року.

LIGA360 - твій професійний апгрейд до Дня керівника. Спробуй інноваційну систему для контролю ризиків та моніторингу ділової репутації. Дізнавайся про переваги LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини