Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємцям Дніпра відключатимуть світло, якщо вони порушать режим економії

Реклама

У Дніпрі запровадили режим економії електроенергії для підприємців. Він діятиме з 17:00 і до кінця комендантської години. У цей час потрібно вимикати вивіски і вітрини магазинів, кафе, ресторанів та решти закладів. Ті самі обмеження і для підсвічуваних фасадів та рекламних конструкцій. Таке рішення ухвалила Дніпровська міська рада через терористичні обстріли рф енергетичної інфраструктури міста.

«Інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради, департаменту торгівлі та реклами Дніпровської міської ради, підпорядкованим їм комунальним підприємствам здійснювати перевірку виконання цього рішення та у разі наявності порушень вживати заходів», - йдеться у рішенні. 

За недотримання режиму економії електроенергії місто розриватиме із власниками договори оренди і скасовуватиме дозволи на розміщення вивісок. Ще один метод впливу на порушників - відключення від електропостачання.

Інформація - броня вашого бізнесу. LIGA360 надає обрану інформацію з медіа, законодавчого поля та дані контрагентів й конкурентів, щоб ви були впевнені в кожному кроці. Замовте LIGA360 для вашої компанії прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини