Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві з 7:45 почалися стабілізаційні відключення світла

Реклама

За розпорядженням НЕК Укренерго, у Києві з 7:45 почалися стабілізаційні відключення світла, повідомляє ДТЕК Київські електромережі.

Також працює оновлений спрощений графік адрес - https://www.dtek-kem.com.ua/ua/shutdowns.

Всі споживачі електроенергії Києва розділені на 3 групи. Кожна буде відключатися в визначений проміжок часу. Вам не треба шукати адресу в списку, достатньо просто ввести її в рядок пошуку, і побачити час потенційного відключення електроенергії протягом дня та тижня.

Відключення триватимуть 4 години, однак, в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час.

Можлива невелика похибка у часі в межах 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Крім того, НЕК «Укренерго» повідомляє, що разом з операторами систем розподілу (обленерго), місцевими органами влади, Міненерго та Офісом Президента розпочато роботу над тим, щоб зробити графіки примусового обмеження споживання зручнішими для споживачів.

«Наразі в енергосистемі спостерігається дефіцит потужності і «Укренерго» вимушено вводить графіки аварійних відключень споживачів. На жаль, в деяких регіонах вони розподіляються нерівномірно, і тому одні споживачі мають доступ до електроенергії постійно, а деякі потерпають від частих відключень». Ми працюємо для того, щоб допомогти операторам систем розподілу (обленерго), які ці графіки складають, зробити так, щоб відключення були рівномірнішими та більш справедливо розподіленими між споживачами. Про це сказав голова правління НЕК «Укренерго» Volodymyr Kudrytskyi в телемарафоні «Єдині Новини».

НЕК «Укренерго» готується також до всіх можливих сценаріїв проходження опалювального сезону, адже в нинішніх умовах ми маємо бути готовими і до найгіршого.

Як топменеджерам ефективніше управляти компанією? Спробуйте корпоративне рішення LIGA360. Отримайте повноту інформації для захисту від правових ризиків, ненадійних партнерів та клієнтів, помилок у договірній роботі та репутаційних збитків. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини