Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві з 5:38 почалися відключення світла: працює оновлений графік

Реклама

За розпорядженням НЕК Укренерго, у Києві з 5:38 почалися стабілізаційні відключення світла, пише ДТЕК Київські електромережі.

Також працює оновлений спрощений графік адрес - https://www.dtek-kem.com.ua/ua/shutdowns.

Всі споживачі електроенергії Києва розділені на 3 групи. Кожна буде відключатися в визначений проміжок часу. Вам не треба шукати адресу в списку, достатньо просто ввести її в рядок пошуку, і побачити час потенційного відключення електроенергії протягом дня та тижня.

Відключення мають тривати не більше 4 годин. Однак, в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час. Можлива невелика похибка у часі в межах 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Крім того, трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами тощо), через які ви можете бути без світла. Якщо у вас після відключення за графіком не з'явилось світло - повідомляйте про це через канали комунікації: Viber та Telegram бот, через наші сторінки в соцмережах Facebook.

Генеральний директор Yasno Сергій Коваленко пояснив, що на сьогодні графік оновили і тепер у базі є майже весь Київ. Якщо адреси немає у переліку, будинок скоріш за все підключений до лінії критичної інфраструктури.

Також 13,5% будинків у Києві мають декілька ліній енергопостачання. Через це ви бачите такі випадки, коли в одному будинку одні під'їзди зі світлом, а інші без світла. В таких ситуаціях будинки вимикаються не за графіком.

Коректного графіка по ним немає, але у неділю графіки за цими будинками буде оптимізовано.

Щоб відключень було менше, використовуйте електроенергію відповідально: не вмикайте у мережу енергоємні прилади у пікові години (з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00) і вимикайте світло, коли воно вам не потрібно.

Інформація - броня вашого бізнесу. LIGA360 надає обрану інформацію з медіа, законодавчого поля та дані контрагентів й конкурентів, щоб ви були впевнені в кожному кроці. Замовте LIGA360 для вашої компанії прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини