Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Києві продовжуються екстрені відключення світла - попередні графіки не актуальні

Реклама

З 08:25 28 жовтня в Києві продовжуються екстрені відключення світла. Через значні пошкодження та дисбаланс в енергосистемі можливі застосування більш тривалих відключень електропостачання. Про це повідомляє ДТЕК «Київські електромережі».

Підприємство просить киян споживати електроенергію помірно: вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері - з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Через нічну атаку 27 жовтня з ладу вийшла низка критично важливих енергетичних об'єктів. У Києві та області виник дефіцит потужності в розмірі 30% споживання. Щоб не допустити повного знеструмлення столиці та центральних регіонів України, держенергокомпанія НЕК «Укренерго» вимушена вводити безпрецедентні екстрені обмеження електропостачання.

Графіки стабілізаційних відключень, які складені напередодні, більше не актуальні. Найближчими днями зберігається висока можливість застосування більш жорстких й тривалих відключень електропостачання.

Якщо після скасування стабілізаційного відключення не з'явилось світло, слід  повідомляти про це через канали комунікації Viber або Telegram бот, через сторінки у соцмережі Facebook ДТЕК «Київські електромережі». 

Інформація - броня вашого бізнесу. LIGA360 надає обрану інформацію з медіа, законодавчого поля та дані контрагентів й конкурентів, щоб ви були впевнені в кожному кроці. Замовте LIGA360 для вашої компанії прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини