Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Аграріїв закликають долучатися до наповнення «Інтерактивної мапи руйнувань агросектору України»

Реклама

2 листопада в Україні презентували «Інтерактивну мапу руйнувань агросектору», пише Урядовий портал.

До наповнення інтерактивної мапи можуть долучитися усі охочі.

Наразі на мапі зібрано інформацію про 213 пошкоджених об'єктів у 25 територіальних громадах. Переважна більшість з них стосується пошкоджених земельних ділянок. У рамках проекту діє консультаційна безоплатна лінія для всіх підприємств, які постраждали.

Зателефонувавши за номером телефону +38 067 46 42 305 (вказаний на сайті інтерактивної мапи: https://www.agrirecovery.com.ua), можна отримати допомогу на будь-якому етапі документування злочину.

Сергій Кубах, керівник напряму земельної реформи Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), зазначив, що прямі втрати аграрного сектору України внаслідок війни становлять більше ніж $6 млрд, а загальні втрати - понад $ 30 млрд. До війни торгівля с/г продукцією приносила Україні понад $ 22 млрд, що становило 41% всього експорту.

Заступник голови ВАР Дмитро Кохан розповів, що вся команда разом із юридичними організаціями розробили методичні рекомендації: йдеться про певний перелік дій, які потрібно зробити аграріям, щоб задокументувати злочини, скоєні на підприємстві.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини