Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Генератори та електричні двигуни звільнять від ПДВ

Реклама

Кабінет Міністрів затвердить постанову, завдяки якій від сплати ПДВ та ввізного мита будуть звільнені важливі для проходження цього опалювального сезону товари. Про це заявив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні Уряду, яке відбулося 8 листопада.

"Мова йде про газогенератори, електричні двигуни та генератори, електрогенераторні установки та обертові електричні перетворювачі, трансформатори, електричні акумулятори, електричні водонагрівачі та обігрівачі, а також деякі інші товари для енергетики та забезпечення тепла. Це важливо, аби зараз прискорити ремонти, покращити забезпечення світлом, і теплом, задовільнити попит населення а також зменшити ціни на відповідну продукцію", - сказав Прем'єр.

Також наразі Уряд, енергетики, місцева влада та комунальники продовжують закуповувати резервне обладнання, готують додаткові пункти обігріву, активно ведуть перемовини з міжнародними партнерами про доставку в Україну необхідного обладнання та техніки, аби пришвидшити ремонтны роботи та бути готовими до різних ситуацій.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини