Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДРС проводить нове опитування бізнесу, щоб виявити реальні та потенційні проблеми

Реклама

Державна регуляторна служба України опитує бізнес, щоб виявити реальні та потенційні проблеми підприємців в умовах війни.

Долучайтеся до опитування та заповнюйте анкету за посиланням до 19 листопада.

Дослідження проводиться в рамках Ініціативи для відновлення економіки, розвитку підприємництва та експорту України: https://business.diia.gov.ua/economic-recovery , яка реалізується Центром розвитку інновацій, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес спільно з Advanter Group, у співпраці з Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Коаліцією бізнес-спільнот за модернізацію України. 

Як керівнику оцінити надійність нового контрагента чи потенційної угоди? Спробуйте перевірку компаній в LIGA360. Досьє на основі 400 публічних реєстрів, що ключає інсторію перевірок, судові справи, наявність у санкційних списках, борги, тощо. Замовте LIGA360 прямо сьогодні, щоб бути впевненими у своїх бізнес-зв'язках. 

Хочете першими отримати суперпропозицію на рішення LIGA360? Заповніть форму до 20 листопада, і дізнайтеся про акційні умови до дня народження LIGA ZAKON.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини