Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зернова угода продовжена ще на 120 днів

Реклама

«Ініціатива з безпечного транспортування агропродукції через Чорне море» продовжена ще на 120 днів, повідомив Міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

Це рішення було ухвалено сьогодні у Стамбулі. Гарантами виконання Ініціативи залишилися Організація Об‘єднаних Націй та Туреччина.

З початку роботи зернової Ініціативи і по сьогоднішній день Україна експортувала понад 11 мільйонів тонн агропродукції до 38 країн світу. Наразі, світовий ринок не має можливості замінити українську агропродукцію в найближчий перспективі. Разом з тим можливо збільшити обсяги нашого продовольства для світу.

"Ми офіційно звернулися до партнерів по Ініціативі з пропозицією продовжити ініціативу мінімум на 1 рік та долучити до неї порт Миколаїв. Очікуємо на їх відповідь", - зазначив Кубраков.

Очікуємо офіційні заяви від лідерів Організації Об‘єднаних Націй та Туреччини.

Отримай найважливіші документи для твоєї бізнес-галузі. ІТ-індустрія, АПК, фармацевтична й харчова промисловість - кожна галузь знайдеться в LIGA360. Витрачай час на розвиток бізнесу, а не на пошук інформації.

Тільки до кінця тижня забронюйте свою знижку на рішення LIGA360! Заповніть форму, і дізнавайтесь першими про ексклюзивну пропозицію до дня народження LIGA ZAKON.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини