Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Британію очікує відносно неглибока, але затяжна рецесія

Реклама

Міністр фінансів Британії Джеремі Хант у четвер визнав, що британська економіка перебуває у рецесії, пише "Європейська правда" з посиланням на BBC.

За прогнозами, наступного року британська економіка скоротиться на 1,4%. Хант пояснив, що на економіку впливають глобальні фактори, зокрема, війна в Україні, наслідком якої стало різке зростання цін на енергоносії та продукти харчування. 

За словами міністра, Британія виявилась менш підготовлена, щоб впоратися з такими потрясіннями, ніж деякі конкуренти. В уряді прогнозують, що Британію очікує відносно неглибока, але затяжна рецесія, і це матиме наслідки для домогосподарств у всій країні. Якщо окремі прогнози Банку Англії справдяться, безробіття може досягти 6,5% - ще один мільйон людей може залишитися без роботи.

Працюєте з клієнтами або партнерами з Великої Британії? Мінімізуйте ризики з українським рішенням LIGA360. Перевіряйте достовірність реєстраційних відомостей, достовірність юридичної адреси, інформацію про засновників компанії та керівників, зв'язки компанії. Докладніше.

Отримай суперумови на рішення LIGA360 - тільки до дня народження LIGA ZAKON. Забронюй свою знижку до 20 листопада.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини