Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін цього тижня представить зміни, щоб вирішити проблему з блокуванням накладних

Реклама

У жовтні Уряд вніс зміни до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної, що спричинило збільшення кількості заблокованих накладних удвічі.

У податковому Комітеті за проханням бізнесу провели декілька зустрічей з представниками бізнесу, експертами та Мінфіном як ініціатором змін щодо вдосконалення системи блокування податкових накладних вбік пом'якшення критеріїв, повідомив Данило Гетманцев.

Наразі статистика наступна:

У вересні кількість заблокованих накладних була - 0,8%

У листопаді така кількість зросла удвічі - 1,63%

Гетманцев повідомив, що цього тижня Мінфін представить відповідні зміни, щоб проблема з блокуванням накладних зникла у чесного бізнесу якомога швидше.

Нагадуємо, проблема масового блокування податкових накладних зростає - дослідження

Рада бізнес-омбудсмена також відзначила, що рейтинг скарг бізнесу знову очолили податкові проблеми, зокрема блокування ПН.

Бізнес також звернувся до Президента з пропозиціями щодо вирішення цього питання.

Крім того, на сайті Президента вже створено відповідну петицію, до підтримання якої ще можна долучитися.

Врахуйте максимум чинників, що можуть вплинути на блокування податкових накладних. Сервіс Liga:REPORT автоматично розрахує показники позитивної податкової історії, показники D і P, вкаже ризикові коди товарів УКТЗЕД. Замовте Liga:REPORT прямо зараз й будьте впевненими у своїй звітності.

LIGA360 - інформаційна зброя для вашої команди. Отримайте повний контроль за новинним полем, змінами законодавства та конкурентів. Тільки до 23 листопада діє найбільша знижка року при придбанні декількох рішень LIGA360. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини