Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Столична влада збирає дані про бізнес, який працює автономно, щоб зручно інформувати киян

Реклама

КМДА розширює перелік закладів, які можуть працювати на автономних джерелах живлення. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

Щоб оперативно інформувати про це киян, бізнес може заповнити спеціальну форму, що розміщена на сайті міста. Інформація про відповідні заклади буде опрацьована та опублікована на офіційному сайті та сторінках у соцмережах міської влади.

«Столична влада продовжує інформувати киян щодо роботи окремих комунальних закладів і установ, які забезпечені автономними джерелами живлення та готові працювати в умовах відсутності електропостачання. Також ми склали перелік і поширили адреси окремих магазинів, торгових мереж та ТРЦ, аптек та ветклінік, відділень банків та інших установ», - написав Віталій Кличко.

Цей перелік місто буде постійно розширювати, оскільки до столичної влади звертаються представники приватного бізнесу, чиї магазини, аптеки, заклади харчування, побутового обслуговування та інші готові працювати, аби забезпечити потреби киян у разі надзвичайної ситуації.

Заповнити форму можна ТУТ.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини