Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

IFC надаватиме допомогу Україні у залученні інвестицій в інфраструктуру

Реклама

Міжнародна фінансова корпорація (IFC) надаватиме допомогу Україні у відновленні та залученні інвестицій в інфраструктуру, повідомляє Урядовий портал.

Відповідний Меморандум підписали у Парижі 12 грудня Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль та Віце-президент IFC в Європі, Латинській Америці та Карибському басейні Альфонсо Гарсія Мора.

Співпраця передбачатиме допомогу у відборі пріоритетних проектів відновлення України та створенні сприятливих умов для залучення приватних інвестицій. Зокрема, ідеться про проекти державно-приватного партнерства в таких секторах як транспорт і логістика, міська та соціальна інфраструктура, енергетика.

«Ми розпочнемо роботу з Урядом України над формуванням сприятливого середовища для приватних інвестицій в інфраструктурі, а також над визначенням та розробкою пріоритетних проектів. У такий спосіб ми зможемо швидко мобілізувати приватних інвесторів, щойно умови в Україні дозволять розпочати повноцінну реконструкцію», - сказав Віце-президент IFC.

Як керівнику оцінити надійність нового контрагента чи потенційної угоди? Спробуйте перевірку компаній в LIGA360. Досьє на основі 400 публічних реєстрів, що включає інсторію перевірок, судові справи, наявність у санкційних списках, борги, тощо. Замовте LIGA360 прямо сьогодні, щоб бути впевненими у своїх бізнес-зв'язках. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини