Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Платники податків звільняються від фінансової відповідальності за не подання звітності через відключення електроенергії - Гетманцев

Реклама

Платники податків звільняються від фінансової відповідальності за не подання податкової звітності в граничні терміни, що спричинено відключенням електроенергії у зв'язку з ракетники ударами держави-агресора. Про це розповів Голова податкового Комітету ВР Данило Гетманцев.

Він зауважив, що таке відключення електроенергії для платника податків та контролюючого органу є непередбачуваною обставиною та має ознаки непереборної сили. Тому, за таких умов платники податків, користуючись підпунктом 112.8.9 пункту 112 статті 112 Податкового кодексу України (вчинення діяння (дії або бездіяльності) внаслідок обставин непереборної сили (форс-мажору)), звільняються від фінансової відповідальності.

Новий рік - нова LIGA360 для компаній. Забезпечте інформацією ключових співробітників, автоматизуйте медіамоніторинг та договірну роботу вашого бізнесу. До 31 грудня оберіть LIGA360 для 3 чи 5 фахівців, щоб отримати знижку.  

Розкажіть LIGA ZAKON про інформаційні потреби вашого бізнесу. Пройдіть опитування щодо тем, які цікаво читати саме вам 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини