Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд розширив критерії для планових перевірок пожежної безпеки

Реклама

Кабмін постановою від 16.12.2022 № 1395 розширив критерії для оцінки ступіня ризику від провадження господарської діяльності для визначення періодичності здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки Державною службою з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, визначено, що суб'єкт господарювання, якому належить на праві власності, володіння або користування більше ніж один об'єкт, відноситься до ступеня ризику за тим з його об'єктів, якому нараховано найбільшу кількість балів.

Нагадаємо, перевірки ДСНС замінили страхуванням, а при затвердженні річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) на 2023 рік має бути врахувана інформація про укладення договору страхування відповідальності, подана страховиками або суб'єктами господарювання із середнім та/або незначним ступенями ризику до 15 листопада 2022 року.

Більше переваг та можливостей для компаній з новою LIGA360. Тепер кожне корпоративне рішення включає приємні бонуси: сервіси медіамоніторингу та автоматизації договірної роботи. А ще ви знайдете корисні інструменти для керівників, юристів бухгалтерів, HR, PR. Тільки до 31 грудня діє знижка 30%, тож оберіть LIGA360 для 3 чи 5 співробітників прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини