Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Законопроєкт про реформу містобудування буде підписано до кінця року

Реклама

Президент Володимир Зеленський, ймовірно, ще цього року, підпише законопроєкт №5655 про реформу містобудування. Про це розповіли Forbes чотири співрозмовники у керівництві «Слуги народу».

Зеленський та Офіс президента вирішили не застосовувати право вето для законопроєкту №5655, незважаючи на те, що відповідна петиція вже протягом першої доби набрала 25 000 підписів, необхідних для розгляду президентом, повідомляє Forbes.

Очікується, що документ буде підписано вже до кінця цього року. Причина підтримки реформи ОП - за неї виступили одразу два віце-прем'єри, які користуються довірою Зеленського - Олександр Кубраков і Михайло Федоров, розповіли два співрозмовники, дотичні до ОП та один із топкерівників «Слуги народу». Вони також публічно виступили за прийняття законопроєкту у чинній редакції.

Читайте також: Реформування містобудування: що змінює проєкт №5655

В умовах воєнного стану законодавство для бізнесу змінюється щодня. Керівники аналізують очікувані правові зміни з рішенням LIGA360. Тепер результати пошуку можна побачити у вигляді схем і діаграм - щоб швидко виокремити важливі нововведення, роз'яснення та аналітику до них. Деталі за посиланням.

Новий рік - нова LIGA360 для компаній. Забезпечте інформацією ключових співробітників, автоматизуйте медіамоніторинг та договірну роботу вашого бізнесу. До 31 грудня оберіть LIGA360 для 3 чи 5 фахівців, щоб отримати знижку.  

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини