Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрпошта на 75% знизила тарифи на відправлення посилок до Польщі

Реклама

Укрпошта спільно з Поштою Польщі (Poczta Polska) пропонують клієнтам вигідні цінові умови, повідомили в Укрпошті.

З 1 січня 2023 року Укрпошта знижує тарифи на пересилання посилок EMS з України в Польщу.
Вартість відправлення посилок з України в Польщу становитиме на 75% менше порівняно з поточною вартістю EMS-доставки. Для прикладу, з січня EMS-відправлення вагою до 1 кг коштуватиме всього 6 дол. США; вагою до 10 кг - близько 8,85 дол, а до 20 кг - до 12,5 дол. Нові тарифи будуть єдиними як для роздрібних, так і для корпоративних клієнтів, незалежно від того, чи ви пересилайте посилки рідним та друзям з особистими речами, чи продаєте товари на польських інтернет-майданчиках покупцям у Польщі.
Оформити відправлення можна буде у поштових відділеннях Укрпошти та в особистому онлайн-кабінеті, а також за допомогою мобільного застосунку Укрпошти. Оформлюючи відправлення за допомогою онлайн-застосунків Укрпошти, кожен клієнт додатково отримує знижку - 3%. Терміни доставки EMS-відправлень до Польщі складають 7-14 днів.

Новий рік - нова LIGA360 для компаній. Забезпечте інформацією ключових співробітників, автоматизуйте медіамоніторинг та договірну роботу вашого бізнесу. До 31 грудня оберіть LIGA360 для 3 чи 5 фахівців, щоб отримати знижку.  

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини