Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнес, який зараз допомагає Україні, матиме пріоритет у повоєнній відбудові

Реклама

Президент Володимир Зеленський вважає справедливим, якщо бізнес, який зараз допомагає Україні, матиме пріоритет у повоєнній відбудові. Про це він сказав у щорічному посланні до народу та до Верховної Ради, передає Liga.net.

За словами Президента відбудова України стане найбільшим економічним проєктом Європи. Потрібно буде не тільки підіймати з руїн територію, на яку зайшли російські окупанти після 24 лютого, але й перебудовувати об'єкти інфраструктури, енергетики та соціальної сфери, які не відповідає сучасним вимогам безпеки.

"Зараз ще складно оцінити необхідний обсяг ресурсів. Але точно можна сказати, що ми повинні встановити пріоритет у відновленні саме для тих компаній, які були в Україні або які прийшли в Україну під час війни. Які вийшли з російського ринку під час війни. Хто підтримував нас у найважчі, найскладніші моменти, хто був з нами тоді, коли Україна боролася за життя, хто працював, хто сплачував податки, хто волонтерив, хто допомагав", - сказав Зеленський.

Він попросив Верховну Раду підготувати законодавчу рамку, щоб надати такому бізнесу більше можливостей у майбутніх проєктах України.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об?єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні 

-30% на корпоративне рішення LIGA360 - тільки до 31 грудня. Надайте повноту інформації та інструментів для керівників, юристів, бухгалтерів, HR, PR фахівців. А ще отримуйте бонус для всієї компанії: сервіси медіамоніторингу та автоматизації договірної роботи. Замовляйте LIGA360 за новорічними цінами за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини