Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк та Ощадбанк запустили нові послуги для бізнесу

Реклама

Ощадбанк розширив умови доступного кредитування за програмою «Доступні кредити 5-7-9%».

Для розвитку підприємницької діяльності ФОП може отримати кредит без застави майна (такий кредит має бути забезпечений порукою). Наразі скористатись таким кредитуванням можуть підприємці з 10 областей: Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької.

Основні параметри кредитування:

  • цільове призначення - поповнення оборотного капіталу;

  • сума кредиту - до 500 тис. грн;

  • термін - від 6 до 12 місяців.

Українське бюро кредитних історій (УБКІ) в грудні впровадило сервіс «Інвойсинг» від ПриватБанку для виставлення рахунків та прийому платежів від бізнес-клієнтів, які працюють за передоплатою.

Користувачу тепер не треба вносити реквізити та призначення платежу. Це дозволяє суттєво пришвидшити процедуру оплати та виключає можливі помилки ручного вводу.

Керівник відділу маркетингу та продажів УБКІ Мала Олена розповідає: “Частина наших партнерів вже спробувала спрощений спосіб внесення коштів на свій бізнес рахунок та оцінила його зручність. Оплата відбувається в декілька кліків - в кабінеті партнера УБКІ користувач запитує рахунок-фактуру, отримує посилання на сформований рахунок з автоматично заповненими реквізитами та, натиснувши «Оплатити», може одразу здійснити платіж у своєму кабінету Приват24 для бізнесу".

Захистіть свій бізнес інформацією у новому році. Тільки до 15 січня ви можете підключити до 5 співробітників компанії до LIGA360 та отримати знижку 30%. А ще ви отримаєте додаткові сервіси медіамоніторингу та договірної роботи. Дізнайтесь більше переваг LIGA360 за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини