Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд компенсуватиме індустріальним паркам до 100% витрат на підключення до інженерно-транспортних мереж

Реклама

Кабінет Міністрів на засіданні 3 січня затвердив Порядок надання компенсації витрат ініціаторам створення індустріальних (промислових) парків - суб'єктам господарювання, керуючим компаніям та учасникам індустріальних (промислових) парків на підключення та приєднання до інженерно-транспортних мереж. Про це повідомив постійний представник КМ у Верховній Раді Тарас Мельничук у своєму Telegram-каналі.

Цим Порядком передбачено, що компенсації витрат на підключення та приєднання до інженерно-транспортних мереж підлягають до 100 % вартості витрат (без врахування ПДВ) заявника, пов'язаних з підключенням або приєднанням до інженерно-транспортних мереж, а саме, до:

  • системи передачі або систем розподілу електричної енергії (крім приєднання до електричних мереж малих систем розподілу);

  • загальної мережі залізниць;

  • мереж газопостачання, тепло-, водопостачання та водовідведення, розташованих за межами території індустріального парку;

  • інфраструктури електронних комунікаційних мереж, розташованої за межами території індустріального парку.

Захистіть свій бізнес інформацією у новому році. Тільки до 15 січня ви можете підключити до 5 співробітників компанії до LIGA360 та отримати знижку 30%. А ще ви отримаєте додаткові сервіси медіамоніторингу та договірної роботи. Дізнайтесь більше переваг LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини