Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні створять мережу мініелектростанцій

Реклама

Кабінет Міністрів анонсував низку заходів для створення в Україні мережі мініелектростанцій. Їх мета - унеможливити тривале виведення з ладу енергосистеми. Про це інформує пресслужба Міністерства з питань реінтеграції окупованих територій.

«Вони невеликі та не вимагають особливого обслуговування. Двадцять таких станцій можуть видати потужність одного атомного блоку. До прикладу, для старту атомного блоку необхідно 100-150 МВт. Генератори такої потужності не досягають, а ось мініелектростанції добре впораються з цим завданням» - зазначається у повідомленні.

Призначення цих мініелектростанцій - убезпечити основні станції, сформувати критичний резерв і незалежність генерування енергії.

Вони допомагатимуть постачати воду і тепло у населені пункти, а також забезпечуватимуть енергетичну безпеку атомної генерації.

Захистіть свій бізнес інформацією у новому році. Тільки до 15 січня ви можете підключити до 5 співробітників компанії до LIGA360 та отримати знижку 30%. А ще ви отримаєте додаткові сервіси медіамоніторингу та договірної роботи. Дізнайтесь більше про переваги LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини